Ποδόσφαιρο

06 Σεπτεμβρίου 2017 21:52

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός ο Ρέτσος στη Λεβερκούζεν (βίντεο)

Κατά την επίσημη παρουσίασή του, ο 19χρονος διεθνής αμυντικός αποκάλυψε τη συμβολή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη μεταγραφή του.

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός ο Ρέτσος στη Λεβερκούζεν (βίντεο)
-

Τη συμβολή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη μεταγραφή του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ρέτσος στη διάρκεια της παρουσίασής του από τη γερμανική ομάδα.

Ο 19χρονος διεθνής άσος είχε την πρώτη του γνωριμία σήμερα με τα γερμανικά ΜΜΕ, όντας η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λεβερκούζεν και ήταν λογικό να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά από ένα διήμερο αφιερωμένο στο πρόσωπό του, ο Έλληνας στόπερ συστήθηκε στους δημοσιογράφους ως “Πάνος” και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είναι τιμή μου που θα παίξω στη Λεβερκούζεν και σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, όπως είναι το γερμανικό.»

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ

Αποκάλυψε ότι ένας από τους ανθρώπους που τον επηρέασαν με θετικό τρόπο για να υπογράψει στις “ασπιρίνες” ήταν ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα, Κυριάκος Παπαδόπουλος. «Μιλήσαμε και τον ρώτησα πως είναι τα πράγματα εδώ, καθώς είχε φορέσει την φανέλα της Μπάγερ. Με συμβούλευσε να μην το σκεφτώ και να υπογράψω».

Σε ερώτηση που του έγινε για το πού του αρέσει να παίζει απάντησε: «Προτιμώ στο κέντρο της άμυνας, αλλά μπορώ να προσφέρω και στα άκρα», ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνηση που ένιωσε πριν φύγει από την Ελλάδα. «Ξέρω πως έκανα το σωστό βήμα στην καριέρα μου» πρόσθεσε και κατέληξε: «Δεν ξέρω ακόμη αν προλάβω να παίξω με τη Μάιντς το Σάββατο, λόγω ενός μικροτραυματισμού, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ

Μέσω του Twitter, η νέα του ομάδα έσπευσε να τον καλωσορίσει γι’ άλλη μια φορά: «Ανυπομονούμε να σε δούμε στο γήπεδο Πάνο».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)