Ποδόσφαιρο

24 Μαΐου 2017 11:49

Στη “σκιά” της επίθεσης στο Μάντσεστερ ο τελικός του Europa League

Πένθος στο Μάντσεστερ, πένθος και στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Τιμές στα θύματα του Manchester Arena από τον Άγιαξ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη “σκιά” της επίθεσης στο Μάντσεστερ ο τελικός του Europa League
-

Μπορεί ο τελικός του Europa Leauge να διεξαχθεί κανονικά απόψε στις 21:45 (ώρα Ελλάδος) στην ήδη δοκιμασμένη από την τρομοκρατία του Στοκχόλμη, όμως οι ίδιοι οι παίκτες και η UEFA θα τιμήσουν τα θύματα, αφού κι αυτοί συγκλονίστηκαν από την τραγωδία, όπως όλος ο κόσμος.

Οι παίκτες του Άγιαξ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν από τον αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Παράλληλα, οι εκδηλώσεις μετά τη βράβευση του νικητή θα είναι περιορισμένες, με την προγραμματισμένη συναυλία, από το σουηδικό συγκρότημα Axwell ^ Ingrosso να ακυρώνεται.

Ο κόσμος του αθλητισμού έχει συγκλονιστεί από την τραγωδία, με θύματα τόσους νέους ανθρώπους. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Γιαγιά Τουρέ, παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος δώρισε περίπου 120.000 ευρώ, από κοινού με τον ατζέντη του στα θύματα του Manchester Arena.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)