Auto-moto

24 Οκτωβρίου 2016 00:02

Θριαμβευτής ο Χάμιλτον στο αμερικανικό Grand Prix

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes ήταν ο νικητής στην πίστα του Όστιν, “ψαλιδίζοντας” έτσι την απόσταση που τον χωρίζει από τον Ρόσμπεργκ.

Θριαμβευτής ο Χάμιλτον στο αμερικανικό Grand Prix
-

Ζωντανός στο “κυνήγι” του φετινού τίτλου της Formula 1 έμεινε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στο Grand Prix των ΗΠΑ και μείωσε τη διαφορά που τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο Νίκο Ρόσμπεργκ, που βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Στο βάθρο και πάλι ο Αυστραλός, Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση.  

Οι δύο πιλότοι της Mercedes έκαναν το “1-2” στην πίστα του Όστιν, με τον Χάμιλτον να δίνει συνέχεια στο σερί που έχει “χτίσει” επί αμερικανικού εδάφους, καθώς μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε Grand Prix των ΗΠΑ και τον Ρόσμπεργκ να χαμογελά από τη δεύτερη θέση, αφού οι 26 βαθμοί που τον χωρίζουν στην κορυφή της βαθμολογίας από τον δεύτερο Χάμιλτον μπορούν να του χαρίσουν τον “παρθενικό” τίτλο του στη Formula 1 χωρίς να χρειαστεί να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου μέχρι το τέλος της σεζόν (απομένουν τρία Grand Prix).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)