Ποδόσφαιρο

07 Οκτωβρίου 2016 10:59

Το δίλημμα του Σκίμπε για το ματς με την Κύπρο

Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα 4-2-3-1 στο αποψινό ματς, όπου η Εθνική θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στον όμιλο.

Το δίλημμα του Σκίμπε για το ματς με την Κύπρο
-

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας για τον αποψινό αγώνα με την Κύπρο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:45).

Οι διεθνείς είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να διπλασιάσουν τις νίκες τους στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018.

Ο Μίκαελ Σκίμπε έχει ξεκάθαρο πλάνο όσον αφορά στην τακτική προσέγγιση της συνάντησης, καθώς θα παρατάξει και πάλι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο μοναδικός προβληματισμός του έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Μανιάτη στα αμυντικά χαφ, όπου στην “κούρσα” ανάμεσα σε Σταφυλίδη και Ταχτσίδη νικητής φαίνεται να είναι ο παίκτης της Άουγκσμπουργκ, κι ας μην είναι η “φυσική” θέση του.

Με βάση τα όσα έδειξε ο Γερμανός εκλέκτορας στις προπονήσεις, κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει με ενδεκάδα τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Χολέμπας, Μανιάτη, Σταφυλίδη, Μπακασέτα, Φορτούνη, Μάνταλο και Μήτρογλου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)