Παραολυμπιακοί Αγώνες 2016

10 Σεπτεμβρίου 2016 09:33

Παραολυμπιακοί 2016: Χρυσό στο Τόκιο θέλει ο Μπακοχρήστος

Δηλώνει πανευτυχής που κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο παρά τον τραυματισμό του στο χέρι και βάζει πλώρη για χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο.

Παραολυμπιακοί 2016: Χρυσό στο Τόκιο θέλει ο Μπακοχρήστος
-

Πανευτυχής που παρά το πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο των νικητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, εμφανίστηκε με δήλωσή του στο Πρακτορείο Sport, o Δημήτρης Μπακοχρήστος.

«Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να πάρω μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι περήφανος που κατάφερα να κατακτήσω το χάλκινο μετάλλιο. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στον προπονητή μου και σε όλη την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς της Παραολυμπιακής Επιτροπής και ειδικά τον ΟΠΑΠ για την πολύτιμη βοήθειά του. Συνεχίζω με το βλέμμα τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο, όπου εκεί θα επιδιώξω να πάρω ένα ακόμη μετάλλιο. Αυτή τη φορά το χρυσό», είπε ο Μπακοχρήστος ο οποίος με 162 κιλά στην πρώτη προσπάθεια, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 54 κιλών.

Οι Έλληνες αθλητές, οι οποίοι βρίσκονται στο Ρίο με τη στήριξη του Μέγα Χορηγού της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ΟΠΑΠ, συνεχίζουν  τη "μάχη" για ένα μετάλλιο, με την καρδιά και το μυαλό τους να βρίσκεται στην Ελλάδα! 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)