Ποδόσφαιρο

04 Σεπτεμβρίου 2016 22:34

Γκέλα για την Πολωνία στο Καζακστάν

Προηγήθηκε 2-0 αλλά “έφαγε” δύο γκολ σε οχτώ λεπτά κι έτσι η Πολωνία υποχρεώθηκε σε 2-2 με το Καζακστάν στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ.

Γκέλα για την Πολωνία στο Καζακστάν
-


Γκέλα ολκής για την Πολωνία στην πρεμιέρα του 5ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018. Η ομάδα του Άνταμ Ναβάλκα, παρότι προηγήθηκε 2-0 του Καζακστάν στην Αστάνα, εντούτοις υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2, αφού μάζεψε δύο φορές την μπάλα από τα δίχτυα της μέσα σε οχτώ λεπτά. 

Στο 9’ ο Μπαρτόζ Καπούτσκα έγραψε το 0-1 και στο 35’ με πέναλτι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Πολωνούς.   

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, έφαγαν δύο απανωτά “χαστούκια” από τον Σεργκέι Χιζνιτσένκο (51’ και 58’) και παρότι το πάλεψαν μέχρι τέλους  εντούτοις δεν μπόρεσαν να πετύχουν το πολυπόθητο τρίτο γκολ. 

“Ζορίστηκε” η Δανία 

Ντεμπούτο με το δεξί στον πάγκο της εθνικής Δανίας έκανε και ο Άγκε Χαρέιντε, που αντικατέστησε τον Μόρτεν Όλσεν. Οι «Βίκινγκς» νίκησαν πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ 1-0 την Αρμενία και πήραν τους τρεις πρώτους βαθμούς. 

Το μοναδικό γκολ, που έκρινε και την αναμέτρηση πέτυχε στο 14ο λεπτό ο Κρίστιαν Έρικσεν, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Βίκτορ Φίσερ. 

5ος όμιλος 

Αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής 

Δανία-Αρμενία 1-0

14’ Έρικσεν

 Καζακστάν-Πολωνία 2-2

51’, 58’ Χιζνιτσένκο - 9’ Καπούτσκα, 35’ πεν. Λεβαντόφσκι 

Ρουμανία-Μαυροβούνιο 1-1

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)