Μπάσκετ

08 Ιανουαρίου 2016 23:48

Euroleague: Νίκη θρίλερ για τον Παναθηναϊκό επί της Μάλαγα

Σε ένα παιχνίδι αυστηρώς ακατάλληλο για καρδιακούς το «τριφύλλι» πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη επί των Ισπανών.

Euroleague: Νίκη θρίλερ για τον Παναθηναϊκό επί της Μάλαγα
-

Ο αγώνας στο ΟΑΚΑ ήταν ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, καθώς καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει σημαντική διαφορά, με τους ισπανούς να παίρνουν το προβάδισμα στην τέταρτη περίοδο και τον Παναθηναϊκό να βρίσκει τον «από μηχανής θεό» στο πρόσωπο του Φελντέιν.

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα μικρό προβάδισμα για 30 περίπου λεπτά, αλλά οι διαφορές ήταν τέτοιες που όλα έδειχναν πως το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Τζόρτζεβιτς αιφνιδίασε με τη συμμετοχή του Χαραλαμπόπουλου στην αρχική πεντάδα, αλλά προηγήθηκε όταν χρησιμοποιήθηκε ο Διαμαντίδης, η παρουσία του οποίου ήταν και σήμερα καταλυτική.

Οι Ανδαλουσιάνοι αντέδρασαν με όπλο κυρίως τα μακρινά σουτ και ο Σμιθ ήταν αυτός που τους κράτησε μέσα στο παιχνίδι όταν η διαφορά έφτασε κοντά σε διψήφιο νούμερο. Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 58-55 και κάπου εκεί η άμυνα ζώνης του Πλάθα, «έπνιξε» τους γηπεδούχους και οι Ισπανοί πέρασαν μπροστά.

Το παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν δραματικό με το «τριφύλλι» να κυνηγάει στο σκορ και να περνάει μπροστά με τρίποντο του Φελντέιν 11’’ πριν από το τέλος, όταν διαμορφώθηκε και το τελικό 68-66

Παναθηναϊκός (Τζόρτζεβιτς): Πάβλοβιτς 10 (2), Χαραλαμπόπουλος 2, Γιάνκοβιτς, Φώτσης 2, Ραντούλιτσα 6, Παππάς, Φελντέιν 7, Διαμαντίδης 17 (2), Γκιστ 7, Καλάθης 9, Παπαγιάννης 2, Κούζμιτς 6.

Μάλαγα (Πλάθα): Τζάκσον 8 (2), Ντίαθ 4, Χέντριξ 4, Τόμας 7, Ντίεθ 8, Σουάρεθ 3, Σμιθ 22 (3), Νέντοβιτς 2, Βάθκεθ 4, Νέλσον 4.

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΠΑΟ - ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΠΑΟ - ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΠΑΟ - ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)