Γενικά

22 Δεκεμβρίου 2015 22:24

Βραβεία ΠΣΑΤ : Οι κορυφαίοι του 2015

Ακόμη μία χρονιά ο ΠΣΑΤ βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας προεξάρχοντος του Υπουργού Αθλητισμού Σ. Κοντονή.

Βραβεία ΠΣΑΤ : Οι κορυφαίοι του 2015
-

Σε μία λαμπερή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών βράβευσε τους κορυφαίους στον αθλητικό χώρο για την χρονιά που φεύγει.

Ο θεσμός αυτός έχει ξεπεράσει το μισό αιώνα «ζωής» και συνεχίζει κάθε χρόνο να βραβεύει κορυφαίους αθλητές και ομάδες.

Σε μια λαμπερή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών βράβευσε τους κορυφαίους του 2015.

Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι της Πολιτείας προεξάρχοντος του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, βουλευτές, πρόεδροι ομοσπονδιών, αθλητές και φυσικά αθλητικοί συντάκτες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγιναν και ειδικές βραβεύσεις:

  • Έπαθλο ήθους: Περικλής Ιακωβάκης
  • Έπαθλο «Ευ αγωνίζεσθαι»: Κολυμβητικές ομάδες σκυταλοδρομίας (4χ100μ Μικτής Ομαδικής) Παμπαίδων, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού
  • Έπαθλο Κοινωνικής Προσφοράς: οικογένειες Βασιλείου (Χάντμπολ) και Κορακάκη (Σκοποβολή)
  • Έπαθλο ανερχόμενου ταλέντου: Γιάννης Σγουρόπουλος (Πινγκ Πονγκ)

Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν μεταξύ άλλων στους: Βασίλη Σπανούλη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Βαγγέλη Μόρα, Κώστα Κατσουράνη, Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Unified ομάδα ποδοσφαίρου των Special Olympics.

Ο Δημήτρης Ράφτης αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για το 2015. Ο άνθρωπος που οδήγησε τον Λευτέρη Πετρούνια σε μεγάλες διεθνείς διακρίσεις στην Ενόργανη Γυμναστική, συγκέντρωσε την πλειοψηφία στην ψηφοφορία των αθλητικών συνακτών και βραβεύτηκε σήμερα στην ειδική εκδήλωσε του ΠΣΑΤ. Την τριάδα των κορυφαίων συμπλήρωσαν ο Νίκος Γέμελος (κολύμβηση) και ο Θοδωρής Βλάχος (υδατοσφαίριση).

Η Δήμητρα Κοροκίδα (στίβος) στις γυναίκες και ο Μανώλης Στεφανουδάκης (επίσης στίβος) στους άνδρες αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές με αναπηρία, στην ειδική τελετή του ΠΣΑΤ που φιλοξενείται στο Μέγαρο Μουσικής.

Τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς για το 2015, κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής (Κρίκοι) επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και αναδείχθηκε πρώτος στη σχετική ψηφοφορία του ΠΣΑΤ, αφήνοντας πίσω του τον Σπύρο Γιαννιώτη (Κολύμβηση) και τον Κώστα Φιλιππίδη (στίβος/επί κοντώ)

Η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, αναδείχθηκε κορυφαία στην ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών. Ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του βραβεύτηκαν απόψε σε ειδική τελετή στο Μέγαρο Μουσικής. 

βραβεία ΠΣΑΤ 2015

βραβεία ΠΣΑΤ 2015

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)