Ποδόσφαιρο

15 Νοεμβρίου 2015 17:35

Το tweet του Ντιαρά για τον χαμό της εξαδέλφης του στο Bataclan

Ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε ότι ένα από τα θύματα του τρομοκρατικού κτυπήματος από το Ισλαμικό Κράτος ήταν η εξαδέλφη του Αστά Ντιακιτέ!

Το tweet του Ντιαρά για τον χαμό της εξαδέλφης του στο Bataclan
-

 

Ο μέσος της Μαρσέιγ Λασάνα Ντιαρά, γεννημένος στο Παρίσι το 1985 και με ρίζες από το Μάλι, ανέφερε με μήνυμα στο Twitter ότι η ξαδέρφη του Άστα, είναι ανάμεσα στον κατάλογο των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των επιθέσεων στο Παρίσι.

Η τραγική σύμπτωση είναι ότι τα δύο ξαδέλφια βρέθηκαν στους δύο στόχους των τζιχαντιστών: Ο 30χρονος μέσος την ώρα των πολλαπλών επιθέσεων ήταν στο Σταντ Ντε Φρανς και αγωνίζονταν στο φιλικό αγώνα Γαλλίας-Γερμανίας, όπου οι καμικάζι πυροδότησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Η ξαδέρφη του, Αστά Ντιακιτέ, την ίδια ώρα ήταν στο θέατρο Bataclan για την συναυλία που τελικά έγινε ο τάφος για δεκάδες ανθρώπους.

Ο Ντιαρά έγραψε στο Twitter:

«Καλησπέρα σε όλους. Υπό το φως των δραματικών γεγονότων που συνέβησαν και με μια καρδιά γεμάτη θλίψη, μιλώ σήμερα: είχα προσωπικά επαφή με την τραγωδία: η ξαφέρφη μου Αστα Ντιακιτέ, είναι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης όπου έχουν πεθάνει εκατοντάδες αθώοι Γάλλοι. Ήταν ανέκαθεν ένα καταφύγιο για μένα, ένα στήριγμα, μια μεγαλύτερη αδελφή. Σε αυτό το κλίμα φόβου είναι σημαντικό για όλους μας να μιλήσουμε. Πρέπει να παραμείνουμε μαζί ενάντια στον τρόμο που δεν έχει χρώμα ή τη θρησκεία. Υπερασπίζοντας τον σεβασμό και την αγάπη για την ειρήνη». 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)