Ευρωμπάσκετ 2015

19 Σεπτεμβρίου 2015 08:42

Ευρωμπάσκετ 2015: Αντιμέτωπη με την Ισπανία η Λιθουανία στον τελικό

Την Ισπανία του Γκασόλ θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Λιθουανία στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Δείτε ζωντανά από τo Μακεδονία TV και τον ant1news.gr την αναμέτρηση.

Ευρωμπάσκετ 2015: Αντιμέτωπη με την Ισπανία η Λιθουανία στον τελικό
-

Την Κυριακή στις 20:00 ο μεγάλος τελικός του Eurobasket 2015, τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά από το Μακεδονία TV και τον ant1news.gr.

Η Λιθουανία, με «όπλο» την άμυνά της επικράτησε της Σερβίας με 67- 64, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ισπανία του Γκασόλ. Παράλληλα, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η ομάδα του Καζλάουσκας, που «εξουδετέρωσε» τη δυνατή επίθεση των Σέρβων, είχε το προβάδισμα σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά την προσπάθειά των τελευταίων να φέρουν τα πάνω-κάτω στο φινάλε, άντεξε στην πίεση, «σφραγίζοντας» δίκαια την σπουδαία πρόκριση.

Η Ισπανία είχε ήδη πάρει το «χρυσό εισιτήριο» του τελικού, με τον Πάου Γκασόλ να κάνει το one man show και να ανατρέπουν το σκορ με τη Γαλλία, για να οδηγηθούν στο τελικό 80- 75.

Ο Γκασόλ, που κράτησε... μόνος του τους "φούριας ρόχας" ζωντανούς στο παιχνίδι, τελείωσε το ματς με 40 πόντους και 11 ριμπάουντ, οδηγώντας την ομάδα του σε μία σπουδαία πρόκριση. Για τη Γαλλία ξεχώρισαν οι Μπατούμ και Ντε Κολό, που πέτυχαν από 14 πόντους έκαστος, ενώ ο Πάρκερ έμεινε στα... ρηχά με 10 πόντους.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο «Πιερ Μορουά» της Λιλ.

Προηγουμένως, θα έχει ολοκληρωθεί ο «μικρός τελικός» μεταξύ Γαλλίας και Σερβίας, τον οποίο θα παρακολουθήσετε αποκλειστικά και ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και τον ant1news.gr στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)