Ποδόσφαιρο

18 Σεπτεμβρίου 2015 00:00

Έμειναν στο «Χ» Αστέρας και Σπάρτα Πράγας

Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Σπάρτα Πράγας στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και συμπλήρωσε 5 ευρωπαϊκά ματς χωρίς νίκη.

Έμειναν στο «Χ» Αστέρας και Σπάρτα Πράγας
-


Με γκολ από τα... αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Ο Μάσα άνοιξε το σκορ στο 2΄, μετά από ασίστ του Μπερτόλιο. Ο Γιάννου έχασε στο 13' σπουδαία ευκαιρία να γράψει το 2-0 για τον Αστέρα κι από εκεί και πέρα οι Τσέχοι πίεσαν, είχαν πολλές φάσεις και δοκάρι με τον Φρίντεκ στο 24' όμως το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Αστέρα να προηγείται με 1-0

Το δεύτερο 45λεπτο λίγο έλειψε να ξεκινήσει όπως το πρώτο αλλά ο Μάσα αυτή τη φορά σημάδεψε το δοκάρι (48'). Έξι λεπτά αργότερα η Σπάρτα ισοφάρισε. Γύρισμα του Φρίντεκ από δεξιά, η μπάλα πέρασε  από τους αμυντικούς του Αστέρα και ο Λάφατα δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει προ κενής εστίας και να διαμορφώσει το τελικό 1-1..

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Αλόκο, Γιαννούλης, Λουί, Γκοϊάν, Μπερτόλιο (71' Φερνάντες), Ιγκλέσιας, Μάσα, Φούντας (66' Δημούτσος), Γιάννου.

Σπάρτα Πράγας: Μπίτσικ, Χόλεκ, Κόστα, Χιμπς, Ματεγιόβσκι, Ντότσκαλ, Φρίντεκ, Χίσμπαουερ (66' Φατάι), Κρέιτσι, Γίρατσεκ, Λάφατα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)