Ποδόσφαιρο

22 Ιουλίου 2015 23:11

Προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός εν όψει Μπριζ

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 2-1 από την Ουντινέζε σε φιλική αναμέτρηση στη Λεωφόρο.

-

Μέτριος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και με προβλήματα στην αμυντική και ανασταλτική λειτουργία του, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-2 από την Ουντινέζε σε φιλικό αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σε ένα δυνατό παιχνίδι που αποτέλεσε γενική δοκιμή πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι Ιταλοί, που "πατούσαν" καλύτερα στο χορτάρι στα πρώτα 45 λεπτά, προηγήθηκαν στο 9΄ με ένα εξαιρετικό γκολ του Μπρούνο Φερνάντες.

Οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ισοφάριση με τον Μάρκους Μπεργκ στο 56ο λεπτό. Η πάσα του Λαγού βρήκε τον Σουηδό «ξεχασμένο» στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας και εκείνος δε δυσκολεύθηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Οι παίκτες του Αναστασίου δεν κατόρθωσαν πάντως να διατηρήσουν το ισόπαλο αποτέλεσμα ως το τέλος, αφού στο 76΄ ο Αγκίρε εκμεταλλεύθηκε λάθος του Τριανταφυλλόπουλου και πλάσαρε τον Κοτσόλη για να διαμορφώσει το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Βέμερ, Πράνιτς (61΄ Τριανταφυλλόπουλος), Ταυλαρίδης, Σάντσεθ (61΄ Κουτρουμπής), Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν (61΄ Λουντ), Νίνης (67΄ Πέτριτς), Καρέλης (70΄ Καλτσάς), Μπεργκ.

Ουντινέζε: Καρνέζης, Βαγκέ, Ντανίλο, Ντομίτσι, Εντενίλσον, Μπρούνο Φερνάντες, Πίντσι, Κονέ, Αντνάν, Τερό, Ντούβαν Ζαπάτα.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σκουφέ, Μπαντού, Ερτό, Μέρκελ, Πίρις, Βίντμερ, Βέρε, Πασκουάλε, Πίρις, Αλέξις Ζαπάτα, Αγκίρε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκανέζος διεθνής μέσος Μίκαελ Εσιέν υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς την Τετάρτη στο Μόναχο και μετρά αντίστροφα για την πρώτη εμφάνιση του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)