Auto-moto

13 Νοεμβρίου 2014 15:45

Επανήλθε διαδικτυακά ο Μίκαελ Σουμάχερ

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ανέβηκε ένα ευχαριστήριο μήνυμα από την οικογένεια του.

-

Τεράστια έκπληξη ένιωσαν οι φίλοι του Μίκαελ Σουμάχερ, όταν σήμερα το πρωί και για πρώτη φορά μετά το τραγικό του ατύχημα, είδαν την προσωπική του ιστοσελίδα να είναι και πάλι ενεργή. Η ενεργοποίηση έγινε από την οικογένεια του Σουμάχερ η οποία ήθελε να ευχαριστήσει με ένα μήνυμα τους χιλιάδες φίλους του που εξακολουθούν να εύχονται για την ανάρρωση του σε καθημερινή βάση.

Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για να ενεργοποιηθεί και πάλι η σελίδα του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στην F1, δεν είναι τυχαία. Πριν από 20 ακριβώς χρόνια ο «Σούμι», είχε κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο.

Η είδηση για το ατύχημα του Γερμανού πιλότου προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση τον Δεκέμβριο του 2013 πριν από 318 μέρες ακριβώς. Ο πολυνίκης οδηγός έκανε σκι στις Άλπεις όταν έπαθε το ατύχημα. Νοσηλεύθηκε αρχικά σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και μετά σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Λωζάννη, πριν γυρίσει και πάλι στο σπίτι του πριν από δυο μήνες για να συνεχίσει εκεί την θεραπεία του.

Το συγκινητικό μήνυμα από την οικογένεια του αναφέρει τα εξής, «Οι ευχές σας μας δίνουν κουράγιο. Εξακολουθούν να έρχονται καθημερινά ευχές ανάρρωσης για τον Μίκαελ και η έκταση της συμπαράστασης εξακολουθεί να μας αφήνει άφωνους. Το μόνο που μπορούμε να επαναλάβουμε, είναι ένα ευχαριστώ, που δίνετε μάχη μαζί με αυτόν και με εμάς. Παραμένουμε αισιόδοξοι και ελπίζουμε τα καλύτερα για τον Μίκαελ. Η δύναμή σας μας βοηθά, να συνεχίσουμε να τον υποστηρίζουμε στον αγώνα του».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)