Ποδόσφαιρο

16 Οκτωβρίου 2014 12:15

Οι εξηγήσεις Ρανιέρι και τα... παράπονα για τους παίκτες

Ευθύνες στους παίκτες επέρριψε ο ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός για τη νέα ήττα της Εθνικής και την κακή εικόνα που βγάζει στο γήπεδο.

-

Εξηγήσεις για δεύτερη φορά από τον Κλαούντιο Ρανιέρι ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής μετά την ήττα της Εθνικής από τη Βόρεια Ιρλανδία με 2-0 για τα προκριματικά του Euro 2016.

Η πρώτη τους συνομιλία ήταν μετά το τέλος τους ματς στο Φάληρο η οποία διήρκησε 20 λεπτά, με τον κ. Σαρρή να φαίνεται πως τον στηρίζει και να πιστεύει στο πλάνο του.

Η δεύτερη συνάντηση των δύο ανδρών έγινε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ομοσπονδίας. Εκεί ο Ρανιέρι εξέφρασε το παράπονό του στον κ. Σαρρή για την αντίδραση που είχαν οι διεθνείς άσοι, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν έχει πάρει αρκετά πράγματα.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της στάθηκε υπέρ του Ιταλού τεχνικού και του έδωσε το ελεύθερο να επιλέξει και να απορρίψει για το επόμενο ματς με τα Νησιά Φερόε, όποιους παίκτες θέλει.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)