Ποδόσφαιρο

26 Σεπτεμβρίου 2014 14:56

Ποδοσφαιρικό θρίλερ με άρωμα μαύρης μαγείας

Ανάστατη η ποδοσφαιρική κοινότητα της Γκάνας, λόγω της εμπλοκής του αρχηγού της εθνικής της ομάδας Ασαμόα Γκιάν σε υπόθεση μαύρης μαγείας.

-

Μπλεγμένος στην υπόθεση εξαφάνισης φιλικού του ζεύγους, φέρεται να είναι ο αρχηγός της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Γκάνα, Ασαμόα Γκιάν. Ο 28χρονος επιθετικός το καλοκαίρι έκανε διακοπές με τον φίλο του ράπερ  Θεόφιλους Ταγκόε και την φίλη του Τζανέτ Μπαντού, όταν εκείνοι εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς, μετά από βόλτα με τζετ σκι στην λίμνη Βόλτα.

Αρχικά η εξαφάνιση τους αποδόθηκε σε δυστύχημα, αλλά καθώς οι μέρες περνούσαν και τα σώματα τους δεν βρέθηκαν ποτέ, άρχισε μια έντονη φημολογία για το γεγονός. Για πρώτη φορά στα μέσα Σεπτεμβρίου, δημοσιεύματα στο τύπο και αναφορές ιδιωτικού ερευνητή σε ραδιοφωνικές εκπομπές, έκαναν λόγο για δολοφονία και ανθρωποθυσίες.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο αρχηγός της εθνικής Γκάνας κατηγορείται ότι προχώρησε στην θυσία των φίλων του προκειμένου να ωφελήσει την καριέρα του! Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου δημοσιογράφος κάλεσε τον Ασαμόα να τοποθετηθεί, προξενώντας αναστάτωση για να βρεθεί λίγο αργότερα αντιμέτωπος με ομάδα φουσκωτών.

Ο δημοσιογράφος κατέθεσε αρχικά μήνυση κατά του αδελφού του Ασαμόα, Μπαφούρ Γκιάν- ο οποίος έχει περάσει κι από την χώρα μας αγωνιζόμενος σε Καλαμάτα και Καρδίτσα- για να την αποσύρει αργότερα.

Η όλη υπόθεση πάντως έχει εξελίχθη σε εθνικό θέμα στην αφρικανική χώρα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)