Auto-moto

07 Ιουνίου 2014 12:21

Αυτό το πλυντήριο αυτοκινήτων λειτουργεί σε ρυθμούς… F1

Πως θα λειτουργούσαν τα πλυντήρια αυτοκινήτων αν δούλευαν σε αυτά οι ομάδες των pits της Formula 1.

-

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα θα διαρκούσε το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας, αν αναλάμβανε το καθάρισμά του μια ομάδα από τα pits της Formula 1.

Ανυποψίαστοι οδηγοί, στο Λονδίνο, «βίωσαν» τη «μαγεία» των pits, όταν πήγαν να πλύνουν το αυτοκίνητό τους, ενώ γνώρισαν από κοντά και τον Jenson Button!

Όλα αυτά στο πλαίσιο της τελευταίας διαφήμισης του Mobil 1, για τις ανάγκες της οποίας ο Jenson Button  πήγε την McLaren MP4-29 F1 για πλύσιμο σε ένα πρατήριο καυσίμων…

 Η διαφήμιση περιλαμβάνει μια ομάδα που προέρχεται από τα πιτς της Formula 1, με όλο τον εξοπλισμό της, η οποία σπεύδει να καθαρίσει τα αυτοκίνητα των   ανυποψίαστων πελατών που πηγαίνουν το όχημά τους για πλύσιμο.

Αργότερα,  ο οδηγός της McLaren ,  φτάνει με το μονοθέσιο  MP4-29   για ένα γρήγορο καθαρισμό και ενώ αυτός περιμένει  στη σειρά, οι παρευρισκόμενοι δεν χάνουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του  2009.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)