Κοινωνία

21 Αυγούστου 2024 23:48

Φωτιά στην Ρόδο: Τραυματίστηκαν δασοκομάντος που έπεσαν σε απότομη πλαγιά

Στο νοσοκομεία διακομίστηκαν οι δασοκομάντος, που τραυματίστηκαν καθώς γλίστρησαν και κύλησαν σε απότομη πλαγιά, στην διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Φωτιά στην Ρόδο: Τραυματίστηκαν δασοκομάντος που έπεσαν σε απότομη πλαγιά
-

Τραυματισμό υπέστησαν το βράδυ της Δευτέρας δύο δασοκομάντος, κατά την διάρκεια των καθηκόντων του στο πλαίσιο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς ανάμεσα σε Μονόλιθο και Σιάννα, στην Ρόδο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωση "Η Ροδιακή", οι πυροσβέστες τραυματίστηκαν στα πλευρά, όταν γλίστρησαν και κύλησαν σε απότομη πλαγιά βουνού.

Ο τραυματισμός που υπέστησαν δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρός, ωστόσο το κλιμάκιο των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού που ήταν στην περιοχή τους μετέφερε με φορείο σε προσβάσιμο σημείο, από όπου τους παρέλαβαν διασώστες του ΕΚΑΒ για να τους μεταφέρουν στο νοσκομείο της Ρόδου, προκειμένου να τους παρασχεθεί η δέουσα ιατρική φροντίδα.

Το κύριο μέτωπο της φωτιάς στην Ρόδο τέθηκε υπό έλεγχο περίπου στις 7.30 το απόγευμα. Τότε εκδηλώθηκε και δεύτερη εστία σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων από την πρώτη φωτιά η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα.

Ωστόσο, σήμανε συναγερμός στις Αρχές αφού υπάρχουν υποψίες για εμπρησμό και διενεργούνται έρευνες τόσο από την Πυροσβεστική όσο και από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την πυροσβεστκή υπηρεσία, αυτή την ωρα όλα τα μέτωπα και οι εστίες της φωτιάς έιναι υπό πλήρη έλεγχο, ωστόσο ισχυρές δυνάμεις πυροσβεστών και εθελοντών παραμένουν στα σημεία όπου εκδηλώθηκαν οι δυο φωτιές για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων.

Ειδήσεις σήμερα:

Καραμανλής - Σαμαράς: Η “συνάντηση” στην Πύλο και η φωτογραφία με τον... υιό (εικόνες)

Ο Νο1 τενίστας στον κόσμο βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, αλλά... δεν τιμωρήθηκε!

Πέθανε ο 11χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)