Γενικά

25 Ιουλίου 2018 10:32

Έκκληση και από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” για τα δίδυμα κορίτσια (βίντεο)

Αστυνομικές πηγές δεν επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του πατέρα τους. Συνεχίζεται το θρίλερ για την τύχη τους.

Έκκληση και από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” για τα δίδυμα κορίτσια (βίντεο)
-

Εκκληση για τα δίδυμα κορίτσια για την τύχη των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη ένα θρίλερ,  απευθύνει και "Το Χαμόγελο του Παιδιού", ιδίως καθώς οι τελευταίες πληροφορίες απο αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν είναι τα κορίτσια που φαίνονται σε πλάνα τηλεοπτικού σταθμού, όπως ισχυρίζεται ο πατέρας τους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, "από τις 23/07/2018, στις 18:30, οι ανήλικες Σοφία Φιλιπποπούλου 9 ετών και Βασιλική Φιλιπποπούλου, 9 ετών, αγνοούνται από το Κόκκινο Λιμάνάκι, στο Μάτι Αττικής.

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα  μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά  μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο επικεφαλής του Συλλόγου, Κώστας Γιαννόπουλος, αφού αναφέρθηκε στην πολυσχιδή παροχή βοήθειας στους πληγέντες απο "Το Χαμόγελο του Παιδιού" ζήτησε από όποιον γνωρίζει το παραμικρό να βοηθήσει:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)