Γενικά

09 Ιουλίου 2018 21:44

Δωρεά περιπολικών στην ΕΛΑΣ από τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Η δωρεά έγινε με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Τι είπε ο Ν.Τόσκας κατά την τελετή παράδοσης.

Δωρεά περιπολικών στην ΕΛΑΣ από τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
-

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, παρελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία δύο επιβατικά οχήματα, δωρεά της δημοτικής αρχής, με πρωτοβουλία του δημάρχου Γρήγορη Κωνσταντέλλου.

Τα οχήματα παρέλαβε εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγος Παναγιώτης Ντζιοβάρας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντέλλο για τη δωρεά και τόνισε πως η συνεργασία δήμου και αστυνομίας είναι απαραίτητη και καθοριστική, όπως και των πολιτών με την αστυνομία.

«Πιστεύουμε στη στενή συνεργασία τοπικής αυτοδιοίκησης και κράτους προς όφελος των πολιτών. Θέλουμε την αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη και αυτό μπορεί να πετύχει μόνο με την καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα «τα οχήματα αυτά θα περιπολούν στα όρια ευθύνης του δήμου και θα συμβάλλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στην περιοχή».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης είπε ότι για τα περιπολικά ελήφθη ομόφωνη απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε σύντομο χρονικό διάστημα έπειτα από τη συνάντηση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τον περασμένο Απρίλιο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία του δήμου με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και υπογράμμισε ότι οι αστυνομικοί «είναι συνοδοιπόροι και συνεργάτες μας. Έχουμε σε πρώτη προτεραιότητα την υποστήριξη της Αστυνομίας».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)