Αστυνομικό Δελτίο

11 Ιουλίου 2017 12:00

Ζάκυνθος: 9η σύλληψη για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα οι οχτώ συλληφθέντες. Ποιος είναι ο 9ος συλληφθείς και πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη του.

Ζάκυνθος: 9η σύλληψη για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου
-

Ένας νεαρός σερβικής καταγωγής είναι το ένατο άτομο που συλλαμβάνεται για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 23χρονου Αμερικανού στο Λαγανά της Ζακύνθου.

Η Ασφάλεια Ζακύνθου έφτασε στα ίχνη του αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες έχουν καταγράψει το θάνατο του νεαρού τουρίστα. O νεαρός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Στο μεταξύ οι οκτώ συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα ενώπιον του Ανακριτή Ζακύνθου, μετά την προθεσμία που ζήτησαν και πήραν, ώστε να απολογηθούν.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ όλοι τους αρνούνται ότι κατάφεραν τα θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι του 23χρονου.

Ωστόσο, στο οπτικοακουστικό υλικό που έχουν στις διάθεσή τους οι Αρχές, από τις κάμερες του μαγαζιού όπου άρχισε η φασαρία, αλλά και το βίντεο από την καταδίωξη στο κεντρικό δρόμο του Λαγανά, με το θανάσιμο τραυματισμό, αποτελούν αδιάψευστους μάρτυρες του τι συνέβη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)