Γενικά

07 Ιουλίου 2017 22:10

Σε ασκήσεις με άρματα μάχης και στο σχολείο των Ευέλπιδων ο Α/ΓΕΣ

Ο Αντιστράτηγος Αλκ. Στεφανής, επισκέφθηκε πλήθος μονάδων και υπηρεσιών του Στατού Ξηράς, αποκομίζοντας άριστες εντυπώσεις.

Σε ασκήσεις με άρματα μάχης και στο σχολείο των Ευέλπιδων ο Α/ΓΕΣ
-

Πλήθος επισκέψεων σε μονάδες ανά την επικράτεια, αλλά και σε υπηρεσίες του Στρατού ξηράς, πραγματοποίησε στην διάρκεια της εβδομάδας ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιτελείου, ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, την Τετάρτη επισκέφθηκε τον Β΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό Αθηνών  και την 902 Βάση Στρατιωτικού Ταχυδρομείου, στην Αθήνα, όπου περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και επικοινώνησε με το σύνολο του προσωπικού.

Την Πέμπτη, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού επιθεώρησε μονάδες της Βορείας Ελλάδας, παρακολουθώντας από κοντά βολές τεθωρισμένων, αλλά και την εκπαίδευση των Ευέλπιδων. 

Ειδικότερα, ο Αλκ. Στεφανής βρέθηκε στην XXIV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία (XXIV TΘΤ – 1ο  Σύνταγμα Ιππικού «Φλώρινα»), στο Λιτόχωρο, όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές της και συνομίλησε με το προσωπικού των Μονάδων του Σχηματισμού.

Α/ ΓΕΣ - Στρατός Ξηράς - Επισκέψεις

Ακολούθως, στον καταυλισμό, στον οποίο διεξάγεται η θερινή στρατιωτική εκπαίδευση των Σπουδαστών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στην ευρύτερη περιοχή του Λιτοχώρου,  όπου παρακολούθησε μέρος της εκπαίδευσης και μίλησε στους Ευέλπιδες.

Α/ ΓΕΣ - Στρατός Ξηράς - Επισκέψεις

Στην Περιοχή Ευθύνης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «Έβρου»), όπου παρακολούθησε εκτέλεση βολής Άρματος Μάχης LEO2 HEL της ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (ΧΙΙΙ ΤΘΤ – 3ο Σύνταγμα Ιππικού – Δορύλαιον»), από το βεληνεκές των 5.800 μέτρων, η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και ανέδειξε το άριστο επίπεδο της εκπαίδευσης των πληρωμάτων και τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου τύπου Άρματος Μάχης.

Α/ ΓΕΣ - Στρατός Ξηράς - Επισκέψεις

Α/ ΓΕΣ - Στρατός Ξηράς - Επισκέψεις

Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προσομοίωσης Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) «ΙΑΝΟΣ», στην Αλεξανδρούπολη.

Α/ ΓΕΣ - Στρατός Ξηράς - Επισκέψεις

Α/ ΓΕΣ - Στρατός Ξηράς - Επισκέψεις

Στις παραπάνω επισκέψεις διαπιστώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο εκπαίδευσης, το υψηλό ηθικό και η αισιοδοξία που διακατέχει το σύνολο του προσωπικού.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)