Γενικά

10 Ιουλίου 2016 10:56

Τρεις νεκροί σε τροχαία τη νύχτα

Τραγωδία στην άσφαλτο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δύο τροχαία δυστυχήματα στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Κρήτη.

Τρεις νεκροί σε τροχαία τη νύχτα
-

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα τα ξημερώματα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο, συνέβη στη μία μετά τα μεσάνυχτα στο 14ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας «δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 44χρονος, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες και στη συνέχεια ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού».

Το δεύτερο, σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα στην Νέα Μεσημβρία, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 47χρονος οδηγός.

Προανάκριση για τις συνθήκες των δυστυχημάτων διενεργούν τα Τμήματα Τροχαίας Θέρμης και Χαλκηδόνας, αντίστοιχα.

Ακόμη ένας τραγικός επίλογος γράφτηκε στους δρόμους της Κρήτης κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Ο 21χρονος ανασύρθηκε νεκρός μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του στην εθνική οδό κοντά στις Σίσσες Ρευθύμνης, όταν, άγνωστο πώς, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, σύμφωνα με το cretalive.gr κι έπεσε πάνω σε δέντρο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Περάματος και απεγκλώβισαν τον άτυχο νέο ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)