Γενικά

04 Ιουλίου 2016 22:32

Στην φυλακή μάνα και γιος που εξανάγκαζαν νεαρή σε ερωτικό τρίγωνο

Σε πολυετή κάθειρξη καταδικάστηκαν η 62χρονη και ο 41χρονος γιος της για εκβιασμό και απόσπαση χρημάτων από νεαρή γυναίκα.

Στην φυλακή μάνα και γιος που εξανάγκαζαν νεαρή σε ερωτικό τρίγωνο
-

Του Γιώργου Καραϊβάζ

Η ιστορία της μάνας που μαζί με το γιο της έμπλεξαν σε δίχτυ πριν από δύο χρόνια μια 34χρονη γυναίκα, εξακολουθεί να σοκάρει. Πολύ δε περισσότερο όταν η νέα σύλληψη τους έρχεται να αθροιστεί στην υπόθεση του μέντιουμ που εξαπατούσε αφελείς από όλη την κοινωνική διαστρωμάτωση. 

Το δίδυμο της φρίκης που σόκαρε το πανελλήνιο, είχε πιαστεί τον Οκτώβριο του 2013, όταν κατηγορήθηκαν πως για 10 ολόκληρα χρόνια με πρόσχημα την απελευθέρωση της από τα μάγια και μια βαριά κατάρα τύλιξαν το δυστυχές θύμα τους που είχε εγκαταλειφθεί από τον εκλεκτό της μέσα σε ανόσια ερωτικά τρίγωνα. 

Μάλιστα, είχαν παγιδεύσει με κάμερες το δωμάτιο που απογύμνωσαν μάνα και γιος ηθική κι αξιοπρέπεια και με τα βίντεο αυτά, κατάφεραν να πάρουν από την τότε 34χρονη γυναίκα 112.000 ευρώ. 

Οι αιμομίκτες εκβιαστές και απατεώνες παγανιστές, αφέθηκαν υπό όρους ελεύθεροι στις 7 Οκτωβρίου του 2014, έναν χρόνο μετά τη σύλληψη τους και πριν από λίγες ημέρες έγινε το εφετείο στο οποίο καταδικάστηκαν με 12 χρόνια κάθειρξη η 62χρονη σήμερα μάγισσα και με 11 χρόνια ο ηλικίας 41 ετών πλέον γιος της.

Μετά τη νέα δικαστική απόφαση συνελήφθησαν σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 χθες το πρωί από αστυνομικούς της ασφάλειας και αύριο θα οδηγηθούν στη φυλακή που προορίζονται να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)