Γενικά

14 Δεκεμβρίου 2015 23:50

Το Φιλανθρωπικό Bazaar του ΒΗΜΑ FM μοίρασε χαμόγελα σε απόρους

Το ποσό όλο αποδόθηκε στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Πειραιά προκειμένου να ανακουφιστούν άπορες οικογένειες.

Το Φιλανθρωπικό Bazaar του ΒΗΜΑ FM μοίρασε χαμόγελα σε απόρους
-

Το Φιλανθρωπικό Bazaar του ΒΗΜΑ FM 99,5 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στο Bazaar συγκεντρώθηκε το απίστευτο ποσό των 95.241€ το οποίο αποδόθηκε όλο στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Πειραιά. Το ποσό αυτό θα ανακουφίσει τις ανάγκες των απόρων και αστέγων συμπολιτών μας στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Από το 2011 μέχρι σήμερα το ΒΗΜΑ έχει διοργανώσει συνολικά 9 Φιλανθρωπικά Bazaar  στα οποία έχει συγκεντρωθεί το απίστευτο ποσό του 1.145.241€ το οποίο έχει διατεθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Πειραιά, στηρίζοντας εμπράκτως το δύσκολο έργο τους.

Παράλληλα με το Φιλανθρωπικό Bazaar πραγματοποιούνταν πολιτιστικές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες.

Ο ΒΗΜΑ FM 99,5 ευχαριστεί  την Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, τους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά  αλλά τους εργαζόμενους του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, οι οποίοι εργάστηκαν εθελοντικά και ακούραστα για την επιτυχία και αυτού του Bazaar.

Και πάνω από όλα ευχαριστεί τους ακροατές του, οι οποίοι στήριξαν για μια ακόμα φορά  την εκδήλωση που αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους φιλανθρωπικούς θεσμούς της χώρας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)