Αστυνομικό Δελτίο

05 Οκτωβρίου 2015 15:41

Αθεόφοβος «ποντικός» πιάστηκε μέσα στη Μητρόπολη!

Περιπετειώδης ο εντοπισμός του, αλλά και η αποκάλυψη της κρυψώνας, που είχε βάλει τα χρήματα από το παγκάρι.

Αθεόφοβος «ποντικός» πιάστηκε μέσα στη Μητρόπολη!
-

Του Γιάννη Αρβανίτη

Παραβιάζοντας ένα παράθυρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Αθήνας, ο θρασύτατος διαρρήκτης, κατάφερε τα ξημερώματα να «μπουκάρει» στην Μητρόπολη, στην περιοχή της Πλάκας!

Αφού μπήκε στον ναό, έσπευσε, θεωρώντας ότι δεν έχει γίνει αντιληπτός από κανέναν, να διαρρήξει ένα από τα παγκάρια της εκκλησίας και να βάλει στην τσέπη του όσα χρήματα υπήρχαν σε αυτό.

Όμως, τις κινήσεις τους είχε δει φύλακας παρακείμενου κτηρίου, ο όποιος ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία ωστόσο ήδη κατευθυνόταν προς την Μητρόπολη, καθώς είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός του ναού!

Ο νεαρός διαρρήκτης βλέποντας ότι βρίσκονταν αστυνομικοί στον χώρο και αντιλαμβανόμενος ότι θα ήταν δύσκολο να διαφύγει, κρύφτηκε σε ένα σκοτεινό σημείο εντός της εκκλησίας, ελπίζοντας να μην γίνει αντιληπτός.

Όμως οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, όμως δεν βρήκαν επάνω του τα χρήματα από το παγκάρι.

Ο διαρρήκτης είχε προλάβει να τα κρύψει σε άλλο σημείο, επίσης εντός του ναού, τον οποίο έκανε φύλλο και φτερό ο νεωκόρος, που είχε φτάσει εν τω μεταξύ, κατορθώνοντας να βρει τελικώς τα λεφτά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)