Παιδεία-Θρησκεία

20 Μαΐου 2015 07:57

Πανελλαδικές 2015: Σε Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Ιστορία εξετάζονται οι υποψήφιοι

Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

-

Στη Βιολογία, τη Φυσική, τα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής καθώς και στην Ιστορία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο εξεταζόμενου, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, δυο στυλό διαρκείας (χρώματος μπλε ή μαύρου), μολύβι, γομολάστιχα και γεωμετρικά όργανα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό.

Κατά την ώρα εξέτασης οι υποψήφιοι πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες των εκπαιδευτικών, για να μην διαταράσσεται η εξεταστική διαδικασία.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης έχει οριστεί η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι το γραπτό μηδενίζεται όταν: ο μαθητής που εξετάζεται αντιγράφει κατά τη διάρκεια της εξέτασης από βιβλίο ή οποιουδήποτε είδους σημειώσεις ή από γραπτό δοκίμιο άλλου εξεταζομένου, ή θορυβεί και δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επιτηρητών επιχειρώντας να αντιγράψει ή εμποδίζοντας την εξέταση άλλων εξεταζομένων ή δολιεύεται με άλλο τρόπο την εξέτασή του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)