Δικαιοσύνη

03 Μαρτίου 2015 17:10

Βλαστός: «Έβαλα» την βόμβα στην Εισαγγελέα – Δεν έχω σχέση με τρομοκράτες

Κατασκευάσματα της ξαδέλφης του Λίτσας και της αστυνομίας χαρακτήρισε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες που του αποδίδονται.

-

Του Κώστα Τάτση

Την συμμετοχή του στην βομβιστική επίθεση εναντίον της εισαγγελέως Σοφίας Πετράκη, που ερευνούσε την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων με ελικόπτερο τον Φεβρουάριο του 2013 παραδέχθηκε κατά την απολογία του ο Παναγιώτης Βλαστός, ενώ για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες υποστήριξε πως είναι κατασκευάσματα της ξαδέλφης του και της αστυνομίας. 

Ο Παναγιώτης Βλαστός κατηγορείται ως ο εγκέφαλος της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, μαζί με άλλους κρατούμενους φυλακών, που μεταξύ άλλων εκτελούσε συμβόλαια θανάτου, ληστείες, εκβιασμούς, βομβιστικές επιθέσεις, ξέπλυμα μαύρου χρήματος.



Το κουβάρι της εξάρθρωσης της σπείρας ξεκίνησε όταν η ξαδέλφη του, μέλος της οργάνωσης, τρομοκρατημένη από τις απειλές του Βλαστού, μίλησε στις αστυνομικές αρχές για την δράση της οργάνωσης. 

Ο διαβόητος κακοποιός, που μεταφέρθηκε υπό αυστηρά μέτρα προστασίας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, συνοδευόμενους από πάνοπλους αστυνομικούς, τόνισε επίσης πως δεν έχει καμία σχέση με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, τονίζοντας πως δεν ταυτίζεται ούτε υποστηρίζει την δράση τους.

Η απολογία του Παναγιώτη Βλαστού διεκόπη για σήμερα και θα συνεχιστεί αύριο στις 16.00.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)