Δικαιοσύνη

26 Φεβρουαρίου 2015 20:31

ΠΑΣΟΚ: Τα ψέματα και οι συκοφαντίες έχουν καταρρεύσει

Συνεργάτης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου «έδειξε» το γραφείο Βενιζέλου για την νόθευση της λίστας Λαγκάρντ

-


Στο ειδικό δικαστήριο καλείται, μετά από αίτημα της εισαγγελέως της έδρας, προκειμένου να εξεταστεί ως μάρτυρας η γραμματέας του Ευάγγελου Βενιζέλου, Σοφία Μπέλμπα.

Πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι, όπως έμαθε από δημοσιεύματα, ο χρήστης με τον κωδικό «Σοφία» που την 1η Οκτωβρίου του 2012 εμφανίζεται να διαβάζει μέρος της λίστας Λαγκάρντ, ήταν, η τότε γραμματέας του κ. Βενιζέλου.

Με αφορμή την κλήση της κας Μπέλμπα το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Τα θέματα που αφορούν τη λεγόμενη «λίστα Λαγκάρντ» και τη διεξαγόμενη δίκη του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου εξαντλήθηκαν στην διαδικασία ενώπιον της σχετικής κοινοβουλευτικής επιτροπής. 

Αυτά που συνέβησαν όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργός Οικονομικών παρέλαβε από τη Γαλλία το σχετικό CD, δεν έχουν καμία σχέση με τους διαδόχους του στο υπουργείο Οικονομικών. Οι ημερομηνίες είναι πολύ σαφείς. 

Ο Σεπτέμβριος του 2010 απέχει δύο ολόκληρα χρόνια από τον Οκτώβριο του 2012! Τα ψέματα και οι συκοφαντίες ορισμένων κατέρρευσαν - όπως πρέπει να θυμούνται όλοι - μέσα από την τεχνική εξέταση που διενήργησαν οι πραγματογνώμονες των εξειδικευμένων εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας”. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)