Γενικά

17 Μαρτίου 2014 18:52

Επανατοποθέτηση 2.722 πρώην δημοτικών αστυνομικών

Που επανατοποθετούνται οι 2.722 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί, σύμφωνα με τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης και επανατοποθέτησης του ΑΣΕΠ.

-

Τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης και επανατοποθέτησης πρώην δημοτικών αστυνομικών ανακοίνωσε σήμερα το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τους πίνακες του ΑΣΕΠ επανατοποθετήθηκαν 1.543 στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (Ελληνική Αστυνομία), 623 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (καταστήματα κράτησης), 144 στο Υπουργείο Οικονομικών (Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων), 30 στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (υπηρεσίες δίωξης του παραεμπορίου) και 382 στο Υπουργείο Εσωτερικών (υπηρεσίες αλλοδαπών και μετανάστευσης - «one stop shop» των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων).

Θα ακολουθήσει η συνεδρίαση των τριμελών ειδικών υπηρεσιακών συμβουλίων των φορέων υποδοχής ώστε να οριστικοποιηθούν οι πίνακες διάθεσης. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την έκδοση των ατομικών πράξεων μετάταξης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)