Κοινωνία

Σήμερα 15:22

Τροχαίο - Εθνική Οδός: Νεκρός οδηγός που “καρφώθηκε” στις μπάρες

Δεν έχουν τέλος τα θύματα που μετράει η χώρα μας από τροχαία στην άσφαλτο, καθώς μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκε και τρίτο περιστατικό με θύμα έναν 55χρονο οδηγό.

Τροχαίο - Εθνική Οδός: Νεκρός οδηγός που “καρφώθηκε” στις μπάρες
-

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευή στην ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας, στο ύψος του Πετρόπορου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr όχημα που κατευθυνόταν από Λάρισα προς Τρίκαλα ξέφυγε της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και καρφώθηκε στα κιγκλιδώματα. Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής άνδρες της οποίας έδωσαν μάχη για αρκετή ώρα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από την άμορφη μάζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος οδηγός ανασύρθηκε τελικά χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου και διασωληνώθηκε άμεσα, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Όλα αυτά λίγες ώρες μετά από τα σοβαρά τροχαία που σημειώθηκαν, όταν ένας ανήλικος οδηγός μηχανής στο Κορωπί και μία γυναίκα στην Ηλεία άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο. Να σημειωθεί ότι χθες, ακόμη ένας μοτοσικλετιστής, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε χάσει τη ζωή του στον δρόμο Λαμίας-Δομοκού, έπειτα από σύγκρουση με φορτηγό. 

Πηγή: trikalavoice.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε φοιτητή για ληστείες – “Εμπνευστήκαμε από βίντεο στο διαδίκτυο και τη μουσική που ακούγαμε”

Τροχαίο - Κορωπί: Σκοτώθηκε ανήλικος οδηγός μηχανής

Θεσσαλονίκη: Σπιτονοικοκύρης… εισέβαλε με σκυλιά για να διώξει ενοικιαστή


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)