Κοινωνία

08 Οκτωβρίου 2024 17:09

Χαλκίδα - Βία ανηλίκων: 10 ανήλικοι ξυλοκόπησαν 13χρονο

Στην αστυνομία κατέφυγαν το αγόρι και ο πατέρας του, υποβάλλοντας μήνυση και ζητώντας προτασία. Πώς συνέβη το περιστατικό στην Πλατεία Αγίου Νικολάου.

Χαλκίδα - Βία ανηλίκων: 10 ανήλικοι ξυλοκόπησαν 13χρονο
-

Ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων καταγράφηκε στη Χαλκίδα, όπου σύμφωνα με καταγγελία 13χρονου, δέκα ανήλικοι, τού επιτέθηκαν στην πλατεία Αγίου Νικολάου, μετά από προτροπή συμμαθητή του.

Το παιδί μετέβη μαζί με τον πατέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα της Χαλκίδας και κατήγγειλε τον συμμαθητή του και ακόμη 10 ανήλικους άγνωστους δράστες για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα λοιπόν με την καταγγελία ένας 13χρονος έβαλε άλλους 10 ανήλικους -ηλικίας από 13 έως και 16 ετών- να χτυπήσουν έναν συμμαθητή του. Τα 10 άτομα φέρονται να συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και να άρχισαν να σπρώχνουν τον ανήλικο, να τον έριξαν στο έδαφος και να τον γρονθοκόπησαν τόσο στο σώμα όσο και στο κεφάλι.

Όπως μεταδίδει το eviakosmos.gr, o πατέρας του θύματος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συμμαθητή του γιου του και των υπολοίπων 10 ατόμων τα οποία φέρονται να εξαπέλυσαν την επίθεση, ενώ δεν επιθυμούσε την ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού του, το οποίο ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ - Γερουλάνος: Οι ψηφοφόροι έχουν την δική τους βούληση

Θανάτωση ζώων - Βόλος: Προφυλακίστηκε ο 31χρονος

Δολοφονία στην Κυψέλη: Η στιγμή του μαχαιρώματος (βίντεο ντοκουμέντο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)