Κοινωνία

Χθες 11:24 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 13:53

Μενίδι: Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ο άνδρας που συνελήφθη με χειροβομβίδες και σφαίρες

Όταν ο άνδρας είδε τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν πέταξε στο έδαφος χειροβομβίδες, φυσίγγια και πυροκροτητές, που είχε πάνω του, και προσπάθησε να διαφύγει.

Μενίδι:  Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ο άνδρας που συνελήφθη με χειροβομβίδες και σφαίρες
-

Τις αλβανικές αρχές για ληστεία και ανθρωποκτονία είχε απασχολήσει ο 37χρονος άνδρας που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου στο Μενίδι να έχει στην κατοχή του χειροβομβίδες και σφαίρες Εκκρεμεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται πως στη συμβολή των οδών, Μπόσδα και Βαρελά οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν τον άνδρα, ο οποίος τα πέταξε για να ξεφορτωθεί. 

Στο σημείο μετέβη ομάδα της ΥΕΕΜ και εξακρίβωσε ότι επρόκειτο για δυο σακουλάκια με χειροβομβίδες αμυντικού τύπου F1 ανατολικού μπλοκ και ένα σακουλάκι με δύο πυροδοτικούς μηχανισμούς.

Το κουτί περιείχε 49 φυσίγγια των 9mm, επίσης στην κατοχή του ο 37χρονος είχε ένα φυσίγγιο των 0,38 mm και φυσίγγια των 7,62?25 mm τα οποία μόλις είδε ότι οι αστυνομικοί τον καταδίωκαν τα πέταξε.

Από την εξακρίβωση των στοιχείων προέκυψε ότι σε βάρος του 37χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από τις αλβανικές αρχές για ληστεία, ανθρωποκτονία, σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης.

Μενίδι - Χειροβομβίδες


Ειδήσεις σήμερα:

“Καλημέρα Ελλάδα” - Κοπέλα Ιωνά Καρούση: Εντελώς τυχαία, ήταν στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή (βίντεο)

Χαλάνδρι: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από κλοπή ΑΤΜ

Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ δεν έγινε ποτέ δεκανίκι της Δεξιάς - Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα, αν...


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)