Κοινωνία

Χθες 07:14 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 20:16

“Καλημέρα Ελλάδα” - Κοπέλα Ιωνά Καρούση: Εντελώς τυχαία, ήταν στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή (βίντεο)

Η κοπέλα του αδικοχαμένου Ιωνά Καρούση, μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” για τον 26χρονο και για τη στιγμή της επίθεσης.

“Καλημέρα Ελλάδα” - Κοπέλα Ιωνά Καρούση: Εντελώς τυχαία, ήταν στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή (βίντεο)
-

Συγκλονίζει η κοπέλα του 26χρονου Ιωνά Καρούση μιλώντας στον Αντώνη Παπαδάκη και το "Καλημέρα Ελλάδα".

Οπώς είπε αν ήταν μαζί του "τώρα αυτήν την στιγμή δεν θα μιλούσαμε" αφού θα ήταν μαζί του τη στιγμή της επίθεσης. "Πήγε ουσιαστικά εκεί πέρα για να κάνει μια εργασία για το πανεπιστήμιο, γιατί σπούδαζε αρχιτεκτονική και εντελώς τυχαία βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε, είναι απίστευτο, είναι συγκλονιστικό. Συγκλονιστικό" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την τελευταία φορά που μίλησε με τον 26χρονο είπε πως "Ήταν στις 3μιση η ώρα.Ήταν στο Τελ Αβίβ και θα πήγαινε ουσιαστικά γι’ αυτήν την εργασία, στη Γιάφα. Δεν ηχούσανε σειρήνες εκείνη την στιγμή. Δεν είχε κάτι, δεν είχε κάποια είδηση… εκείνος επειδή ήταν ένας φοιτητής αρίστου επιπέδου, ήθελε να πάει να κάνει την εργασία του.

Τόνισε πως δεν γνώριζε τι ακριβώς γινόταν στο Τελ Αβίβ. "Στις 7 η ώρα είδα εντελώς τυχαία ειδήσεις και είδα ότι γίνεται επίθεση και τότε του έστειλα μήνυμα, αλλά ποτέ δεν απάντησε γιατί ήδη, είχε γίνει νομίζω το μοιραίο".

Ιωνάς Καρούσης - νεκρός - Ισραήλ

Μιλώντας για τον Ιωνά είπε πως ήταν ο καλύτερο παιδί. Ένα αθώο παιδί, με παιδική ψυχή, παιδική αθωότητα, μόνο καλοσύνη. Πάρα πολύ πίστευε στον θεό και βοηθούσε όπως μπορούσε τους ανθρώπους, με όποιον τρόπο (μπορούσε). Ήτανε ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στην ζωή μου".

Η κοπέλα του αδικοχαμένου Ιωνά αναγνώρισε το σώμα του 26χρονου σε φωτογραφίες μετά το μακελειό. 

Σε ερώτηση για τα βίντεο από τη στιγμή του μακελειού είπε πως ενημερώθηκε από τον ξάδερφο της, ο οποίος τον είδε να κείτεται στο πάτωμα. Όταν είδε την φωτογραφία από το σημείο της επίθεσης αναγνώρισε το πτώματα του αδικοχαμένου νεόυ. "Καρδιά μου όμορφη, αυτός είναι, αυτός είναι το αγόρι μου φορούσε τέτοιο του ΠΑΟΚ παντελόνι, αχ θεέ μου, το αγόρι μου" είπε χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Σμύρνη: Πυροβόλησαν επιβάτες μοτοσικλέτας

Χαλάνδρι: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από κλοπή ΑΤΜ

Καιρός: Καταιγίδες και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)