Κοινωνία

Χθες 11:16 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 20:18

Μεσολόγγι - Revenge porn: Ανήλικοι αλλοίωσαν φωτογραφία μαθήτριας για να φαίνεται γυμνή

Ποιες κατηγορίες ανιτμετωπίζουν οι νεαροί και τι απάντησαν όταν κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για τις πράξεις τους.

Μεσολόγγι - Revenge porn: Ανήλικοι αλλοίωσαν φωτογραφία μαθήτριας για να φαίνεται γυμνή
-

Τρεις ανήλικοι και οι γονείς τους συνελήφθησαν για εκδικητική πορνογραφία στο Μεσολόγγι. Όπως μεταδίδει το flamis.gr, οι τρεις μαθητές, ηλικίας 14 ετών οι δύο και 15 ετών ο ένας, είχαν πάρει μία φωτογραφία συμμαθήτριάς τους και την επεξεργάστηκαν, εμφανίζοντας τη νεαρή κοπέλα γυμνή.

Οι ίδιοι, στη συνέχεια, είχαν «ανεβάσει» στο Διαδίκτυο την «πειραγμένη» φωτογραφία, με την μαθήτρια να μαθαίνει σοκαρισμένη τι είχε συμβεί και να ενημερώνει, κατόπιν, τους γονείς της.

Οι γονείς της νεαρής κοπέλας απευθύνθηκαν άμεσα στις Αρχές, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τους τρεις ανήλικους οι οποίοι εμπλέκονταν στην υπόθεση, καθώς και τους τρεις γονείς τους, δύο γυναίκες και έναν άνδρα, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αφαίρεσαν από τους ανήλικους τα κινητά τους τηλέφωνο, προκειμένου να συνεχίσουν την έρευνα για το πού έχει διακινηθεί η παραποιημένη φωτογραφία της κοπέλας.

Την ίδια ώρα, οι ανήλικοι συλληφθέντες φέρονται να ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς πως διακίνησαν την παραποιημένη φωτογραφία της νεαρής κοπέλας «για πλάκα».

Ειδήσεις σήμερα

Τιμολόγια ρεύματος: “Ανάσα” για τους καταναλωτές τον Οκτώβριο

Λίβανος: Ολονύχτιο σφυροκόπημα του Ισραήλ στην Βηρυτό - Άγνωστη η τύχη του Νασράλα (εικόνες)

Tουρκία: 865 χρόνια κάθειρξη στον εργολάβο της πολυκατοικίας που σκότωσε δεκάδες ανθρώπους

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)