Κοινωνία

11 Σεπτεμβρίου 2024 15:11 Τελευταία ενημέρωση : 11 Σεπτεμβρίου 2024 15:53

Καταδίωξη στην Κηφισιά: Βίντεο - ντοκουμέντο με την σύλληψη του οδηγού

Βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1 και το Ant1news.gr, αποτυπώνουν την κινηματογραφική καταδίωξη στην Κηφισιά, την "τρελή" πορεία του οχήματος και την στιγμή της σύλληψης του οδηγού.

Καταδίωξη στην Κηφισιά: Βίντεο - ντοκουμέντο με την σύλληψη του οδηγού
-

Πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης όταν η καταδίωξη σε ένα κλεμμένο όχημα από το Μενίδι, κατέληξε σε τροχαίο στην Κηφισιά. 

Πιο συγκεκριμένα, μετά από την τρελή πορείς του οδηγού του κλεμμένου οχήματος που προσπαθούσε να διαφύγει της σύλληψης, έπεσε σε κολώνα φωτισμού στην Κηφισιά και έπειτα "προσγειώθηκε" στα... θεμέλια οικοδομής, με τον ΑΝΤ1 να φέρνει στο φως, βίντεο από την κινηματογραφική καταδίωξη στους δρόμους της πόλης.

Όπως μετέφερε η ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 Δέσποινα Μανδρανή, οι περίοικοι τρόμαξαν από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και όταν βγήκαν έντρομοι να δουν τι συνέβη, είδαν το αυτοκίνητο "καρφωμένο" στην οικοδομή. 

Άμεσα, τα στελέχη της ΕΛΑΣ, προσέγγισαν το σημείο και όπως μαρτυρά το βίντεο, προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα. 

Για το περιστατικό, πραγματοποποιήθηκαν δύο συλλήψεις και ένας πολίτης τραυματίστηκε πολύ ελαφριά. 

Κηφισιά - Καταδίωξη - Τροχαίο

Το χρονικό της καταδίωξης

Πιο συγκεκριμένα, περί τις 11:50 ένα κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε έξω από το Δημαρχείο Αχαρνών.  Οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα για ένα κλεμμένο όχημα και αφού το εντόπισαν, ακολούθησε καταδίωξη

Ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος εγκλωβίστηκε στο ύψος της Γέφυρας Καλυφτάκη και για να διαφύγει έπεσε πάνω σε δύο περιπολικά.

Στη συνέχεια. στην οδό Αχαρνών στην Κηφισιά, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια στα θεμέλια υπό ανέγερσης οικοδομής. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ειδήσεις σήμερα:

Debate: Η Τέιλορ Σουίφτ στηρίζει την Κάμαλα Χάρις στις αμερικανικές εκλογές

Θηβών: Σκοτώθηκε οδηγός με μηχανή που είχε κλαπεί λίγες ώρες νωρίτερα

Η μεγάλη εικόνα, το ρίσκο του Μαξίμου και τα στοιχήματα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)