Κοινωνία

10 Σεπτεμβρίου 2024 19:02

Περισσός: Άνδρας παρενόχλησε και απείλησε γυναίκες με πριόνι

Στιγμές τρόμου έζησαν νεαρές κοπέλες στην αποβάθρα του σταθμού ΗΣΑΠ Περισσολυ το βράδυ της Κυριακής καθώς ένας 31χρονος τις απείλησε με πριόνι, αφού επιχείρησε να τις προσεγγίσει με άσεμνες εκφράσεις και χειρονομίες.

Περισσός: Άνδρας παρενόχλησε και απείλησε γυναίκες με πριόνι
-

Τον τρόμο βίωσαν γυναίκες στον ΗΣΑΠ Περισσού, το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, όπου ένας άνδρας τις παρενόχλησε σεξουαλικά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν, όταν ο άνδρας ηλικίας 31χρονών, πλησίασε μια κοπέλα και της απήυθηνε τον λόγο  χρησιμοποιώντας άσεμνες εκφράσεις, κάνοντας παράλληλα άσεμνες χειρονομίες. Μάλιστα ο άνδρας έστρεψε το κινητό του τηλέφωνο προς το μέρος της και την τράβηξε φωτογραφία.

Στην απέναντι αποβάθρα του σταθμού ήταν άλλα κορίτσια που όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό όλες μαζί πλησίασαν προς το μέρος της για να τη βοηθήσουν. Ο κατηγορούμενος, μόλις είδε και τα υπόλοιπα κορίτσια βγήκε από την αποβάθρα και απομακρύνθηκε.

Μετά όμως από λίγα λεπτά επέστρεψε, πλησίασε τα κορίτσια, τους μίλησε άσχημα και, όταν του ζήτησαν να σβήσει τη φωτογραφία που τράβηξε, αυτός έβγαλε από την τσάντα του ένα πριόνι και το έτεινε προς το μέρος τους και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Οι αστυνομικοί, που μετέβησαν στο σημείο εντόπισαν τον κατηγορούμενο ο οποίος είχε στην κατοχή του το πριόνι και τον προσήγαγαν στο Τ.Α. Ν. Ιωνίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Χάρις - Τραμπ: Το “debate” που βγάζει Πρόεδρο στις ΗΠΑ

Αχαρνών: Η ΕΚΑΜ εξουδετέρωσε τον ταμπουρωμένο άνδρα (βίντεο)

Κακοκαιρία “Atena”: Μήνυμα του 112 σε Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Θάσο, Σαμοθράκη και Λήμνο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)