Κοινωνία

10 Σεπτεμβρίου 2024 16:05 Τελευταία ενημέρωση : 10 Σεπτεμβρίου 2024 16:54

Αχαρνών: Η ΕΚΑΜ εξουδετέρωσε τον ταμπουρωμένο άνδρα (βίντεο)

Πώς κατάφεραν οι ειδικοί να προσεγγίσουν και να δεσμεύσουν τον άνδρα, διασφαλίζοντας την ζωή και την ασφάλειά του. Τρόμος επικράτησε σε κατοίκους και περαστικούς.

Αχαρνών: Η ΕΚΑΜ εξουδετέρωσε τον ταμπουρωμένο άνδρα (βίντεο)
-

Ταμπουρωμένος - Αχαρνών

Τέλος συναγερμού για τον 28χρονο επίδοξο αυτόχειρα στην οδό Αχαρνών διότι σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της ΕΚΑΜ τα οποία ανέλαβαν την υπόθεση φέρονται, εδώ και λίγη ώρα, να έχουν ακινητοποιήσει και δεσμεύσει τον άνδρα και έτσι να έχει διασφαλιστεί η ζωή και η σωματική του ακεραιότητα.

Αχαρνών - Εκκενωση - Συριος - Απειλή

Αχαρνών - ΕΚΑΜ - απειλή

Αχαρνών - ΕΚΑΜ - απειλή

Πρόκειται για έναν 28χρονο με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε απειλήσει και πάλι ότι θα αυτοκτονήσει και για αυτόν τον λόγο είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

Στο σημείο βρέθηκαν διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. και διερμηνείς, οι οποίοι προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, αλλά η επικοινωνία με τον 28χρονο ήταν δύσκολη, καθώς μάλλον βρισκόταν υπό την επήρρεια ουσιών.

Ταμπουρωμένος - Αχαρνών

Ταμπουρωμένος - Αχαρνών

Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ εκκενώθηκαν τόσο η πολυκατοικία που βρισκόταν ο 28χρονος όσο και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που ήταν δίπλα. Παράλληλα, διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Αχαρνών, από το ύψος της οδού Μάρνη έως την οδό Στουρνάρη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Atena”: Που αναμένονται ισχυρές καταιγίδες - Πότε θα βρέξει στην Αττική

Ρόδος: “Κατάληψη” στο Μαντράκι από δεκάδες παράτυπους μετανάστες (εικόνες)

ΗΠΑ: Μητέρα μαχαίρωσε και πυροβόλησε τα παιδιά της (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)