Κοινωνία

08 Σεπτεμβρίου 2024 22:14

Αγρίνιο: 75χρονη έπεσε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει το ξύλο από το γιο της

Ποιος είναι ο γιος της άτυχης γυναίκας και γιατί είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές. Πώς συνέβη το περιστατικό. Ποια η εικόνα της υγείας της.

Αγρίνιο: 75χρονη έπεσε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει το ξύλο από το γιο της
-

Ένα σκληρό συμβάν ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 07 προς Κυριακή 08.09 στην περιοχή “Δύο Ρέματα” στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως μεταδίδει το agriniopress.gr, μία 75χρονη γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγρινίου σοβαρά τραυματισμένη, με κατάγματα σε χέρια και πόδια, έχοντας πέσει στην προσπάθειά της να αποφύγει τα χτυπήματα του γιου της. Ο άνδρας φέρεται να επιχείρησε να την χτυπήσει με σίδερο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα πριν από την πτώση της, φέρεται να λογομάχησε με τον γιο της, ο οποίος της επιτέθηκε για άγνωστο λόγο και την ξυλοκόπησε άγρια.

Το πρωί, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αγρινίου κατάφεραν να συλλάβουν τον 46χρονο γιο της, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή βία. Ο άνδρας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέθυμνο: Αφαιρέθηκε η σφαίρα που είχε σφηνωθεί στην σπονδυλική στήλη του κτηνοτρόφου

Κακοκαιρία στη Λαμία προκάλεσε καταστροφές (βίντεο)

Μητσοτάκης: Τα μέτρα στήριξης, το ΕΣΥ, η μάχη με την ακρίβεια και η “Ελλάδα 2027” (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)