Κοινωνία

19 Αυγούστου 2024 20:24

Λάρισα – Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την κόρη του και έβγαλε μαχαίρι στη γυναίκα του

Ποια η πονή που επιβλήθηκε στον άνδρα για την συμπεριφορά του. Ποια επεισόδια είχαν προηγηθεί, στη διάρκεια τον οποίων είχε προχωρήσει σε ανάλογες πράξεις.

Λάρισα – Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την κόρη του και έβγαλε μαχαίρι στη γυναίκα του
-

Σε φυλάκιση τριών ετών και οκτώ μηνών χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ένας άνδρας στη Λάρισα για σειρά πράξεων ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του και της ανήλικης κόρης τους. Όπως μεταδίδει το larissanet.gr, ο άνδρας έχει κακαταδικαστεί άλλες δύο φορές για ενδοοικογενειακή βία και μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

Σύμφωνα με την σχηματισθείσα δικογραφία, την προηγούμενη εβδομάδα σε συνοικία της Λάρισας ο άνδρας έβρισε, απείλησε, χτύπησε την σύζυγο του και της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό προκαλώντας της αμυχή. Επίσης, χτύπησε και την ανήλικη κόρη του η οποία ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του στο Αυτώφορο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας και τις απέδωσε στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ζητούσε επανειλημμένως συγνώμη για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ωστόσο λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα των περιστατικών αποφασίστηκε να μην υπάρξει αναστολή στην ποινή του.

Για το περιστατικό ειδοποίησαν την αστυνομία οι γείτονες και ο άντρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτεπάγγελτου χαρακτήρα των πράξεων ενδοοικογενειακής βίας. Συνολικά οι πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος αφορούν μεταξύ άλλων παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, εξύβριση, ενδοοικογενειακή απειλή και σωματική κάκωση.

Ειδήσεις σήμερα:

ΑΑΔΕ: 490 λουκέτα και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση με σφοδρές καταιγίδες και κεραυνούς

Φωτιές: Ο Κασσελάκης, το Μαξίμου, ο περιφερόμενος influencer και τα “παραμύθια με δράκους”

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)