Κοινωνία

18 Αυγούστου 2024 23:09 Τελευταία ενημέρωση : 20 Αυγούστου 2024 14:06

Missing Alert για την εξαφάνιση 26χρονου

Αίσια έκβαση είχε η αναζήτηση του 26χρονου, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing Alert για την εξαφάνιση 26χρονου
-

Συναγερμός σήμανε από την εξαφάνιση 26χρονου από το κέντρο της Αθήνας, ωστόσο δύο ημέρες αργότερα η αναζήτηση είχε αίσια έκβαση.

Η νεότερη ανακοίνωση από  «Το  Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει:

 «Η περιπέτεια του Αλεχάντρο (ον.) Ρόιγκ (επ.), 26 ετών, έληξε σήμερα, 20/08/2024. Ευαισθητοποιημένος πολίτης έδωσε σημαντική πληροφορία για περιπλανώμενο άτομο στην περιοχή του Αλίμου, με αποτέλεσμα ο αγνοούμενος να εντοπιστεί από τις Αστυνομικές Αρχές και να είναι πλέον ασφαλής. Ο μηχανισμός του Missing Alert Hellas βόηθησε τους αστυνομικούς να αναγνωρίσουν ότι πρόκειται για αγνοούμενο άτομο, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Υπενθυμίζουμε ότι Αθήνας ο Αλεχάντρο (ον.) Ρόιγκ (επ.), 26 ετών εξαφανίστηκε στις18/08/2024 πρωινές ώρες. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 18/08/2024 για την εξαφάνιση του Αλεχάντρο (ον.) Ρόιγκ (επ.), 26 ετών, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος του οικείου του περιβάλλοντος «Tο Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον ίδιο και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Άνδρος: Ελεύθερος ο πλοίαρχος του “ΣΑΟΝΗΣΟΣ”

Αλέν Ντελόν: Οι ερμηνείες και η... αντιδραστικότητα του ιερού τέρατος του κινηματογράφου (εικόνες)

Προϋπολογισμός 2025: Οι βασικές προτεραιότητες


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)