Κοινωνία

08 Αυγούστου 2024 22:28 Τελευταία ενημέρωση : 08 Αυγούστου 2024 23:17

Ρόδος: Δάγκωσε και χτύπησε την πρώην σύντροφό της

Πώς συνέβη το περιστατικό στην Ρόδο. Τι κατήγγειλε η 24χρονη για την επίθεση που δέχτηκε από την 28χρονη πρώην σύντροφό της.

Ρόδος: Δάγκωσε και χτύπησε την πρώην σύντροφό της
-

Στα χέρια ήρθαν στο κέντρο της πόλης της Ρόδου δύο κοπέλες οι οποίες ήταν ζευγάρι. Η υπόθεση εισήχθη την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου και καταδικάστηκαν και οι δύο.

Οπως έγραψε η «δημοκρατική», οι δύο πρώην σύντροφοι συναντήθηκαν στο κέντρο της πόλης έξω από ένα κέντρο διασκέδασης όπου άρχισαν να τσακώνονται μέχρι που το επεισόδιο κατέληξε σε ξυλοδαρμό.

Ειδικότερα, έγκληση κατά της πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία άσκησε μια 24χρονη, έπειτα από το επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης, έξω από κέντρο διασκέδασης.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η 24χρονη που διατηρούσε σχέση με την 28χρονη αλλά πλέον έχουν χωρίσει, στις 5 το πρωί του Σαββάτου έξω από κέντρο διασκέδασης στο Μανδράκι, η πρώην σύντροφός της, της επιτέθηκε τραυματίζοντάς την.

Η 24χρονη υποστηρίζει ότι η 28χρονη την δάγκωσε στα χέρια προκαλώντας της σωματικές βλάβες και στη συνέχεια μέσα από το αυτοκίνητο που βρισκόταν την έσπρωξε με αποτέλεσμα η 24χρονη να πέσει κάτω και να τραυματιστεί.

Το δικαστήριο έκρινε την 28χρονη ένοχη με το ελαφρυντικό της ανάρμοστης συμπεριφοράς της πρώην συντρόφου της και της επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή και έκρινε την 24χρονη ένοχη εξύβρισης και της επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 μηνών.


Πηγή: dimokratiki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της 13ης ημέρας

Τροχαίο δυστύχημα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολώνες και ο οδηγός διαμελίστηκε (βίντεο)

Νέα Ιωνία: Πετούσε μολότοφ από το μπαλκόνι του σπιτιού του


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)