Κοινωνία

12 Ιουλίου 2024 15:43

Κηφισός: Κόντρες αυτοκινήτων τα βράδια προκαλούν τρόμο στους οδηγούς

Μεγάλοι είναι οι κίνδυνοι που προκαλούνται από τους ελιγμούς κάποιων ασυνείδητων, οι οποίοι αποφάσισαν να μετατρέψουν σε... πίστα ράλι τον αυτοκινητόδρομο.

Κηφισός: Κόντρες αυτοκινήτων τα βράδια προκαλούν τρόμο στους οδηγούς
-

Μετά τις “κόντρες” στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, φαίνεται ότι έχουν αρχίσει οι αυτοσχέδιοι αγώνες ταχύτητας το βράδυ στην Λεωφόρο Κηφισού, καθώς κρίθηκε από τους “διοργανωτές” ότι ο δρόμος εκείνος, τις νυχτερινές ώρες αντιμετωπίζει λιγότερη κίνηση από την παραλιακή λεωφόρο.

Όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντικός, σε σχετικό βίντεο της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, φαίνονται δύο οχήματα στον Κηφισό στο ύψος της Ιεράς Οδού με κατεύθυνση προς τον Πειραιά να πραγματοποιούν τον παράνομο αυτό διαγωνισμό ταχύτητας και να πραγματοποιούν επικίνδυνους ελιγμούς προκαλώντας τρόμο στους ανυποψίαστους οδηγούς.

Οι ταχύτητες που ανέπτυξαν ήταν 150km/h, όταν σύμφωνα με το νόμο, το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στον Κηφισο είναι 80km/h.

Οι δύο οδηγοί, ηλικίας μόλις 19 και 20 ετών, ακινητοποιήθηκαν εντέλει από την Τροχαία, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τους επιβλήθηκαν και οι προβλεπόμενες διοικητικές και ποινικές κυρώσεις.

Την πρώτη μόνο εβδομάδα του Ιουλίου εντοπίστηκαν και βεβαιώθηκαν παραβάσεις για 21 περιπτώσεις για επικίνδυνους ελιγμούς, 149 για ταχύτητα και 189 για μέθη.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Κορινθία: Μάχη της πυροσβεστικής με διάσπαρτες εστίες

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται - Δεν θα αποκαλύψουμε τα όπλα μας

Μπάιντεν: Είμαι σε καλή φόρμα - Πρέπει να καθησυχαστούν οι φόβοι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)