Κοινωνία

02 Ιουλίου 2024 07:44 Τελευταία ενημέρωση : 02 Ιουλίου 2024 11:23

Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”

Το παιδί που νοσηλεύτηκε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πατέρα του, έχει τώρα να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες των στενών συγγενών του.

Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”
-

Για «συνεχή περιστατικά κακοποίησης από τον σύζυγο προς τη σύζυγο», έκανε λόγο ο δικηγόρος της μητέρας του 15χρονου από την Πάτρα που τον χτύπησε ανηλεώς ο πατέρας του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Άκης Βαβαρούτας, είπε ότι, στα περιστατικά κακοποίησης συγκαταλεγόταν και ο ξυλοδαρμός του 15χρονου από τον πατέρα και τον θείο του. Μάλιστα το 2019 ο 15χρονος – σήμερα – και η μητέρα του έκαναν μήνυση στον πατέρα του.

Τότε βγήκε από το δικαστήριο το διαζύγιο και έγινε ιδιωτικό συμφωνητικό, με τον όρο κάτω από ακραία πίεση να μείνουν τα τρία παιδιά με τον πατέρα.

«Από την ηλικία των 10-11 ετών υπήρχαν τα προβλήματα, απλά όταν το παιδί εξέφρασε τη σεξουαλική του ταυτότητα, η μητέρα το δέχθηκε, όμως ο πατέρας ποτέ. Το 2021 το πήγε στο Καραμανδάνειο και ζήτησε να το κάνουν καλά», περιέγραψε ο δικηγόρος και εξήγησε πως, η καταγγελλόμενη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού από τον θείο του, «είναι κάτι που είπε ο πατέρας, όμως εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι. Είναι κάτι που λέει ο πατέρας και για να αποποιηθεί τις ευθύνες».

Κλείνοντας ο Α.Βαβαρούτας είπε ότι, «μετά το περιστατικό, το παιδί τους έχει όλους απέναντι, του στέλνουν μηνύματα και του λένε πως αυτός φταίει. Ακόμα και τα αδέρφια του του στέλνουν μηνύματα και του λένε μας έχει ρεζιλέψει».

Ειδήσεις σήμερα:

Euro 2024: Η Πορτογαλία στους “8” με ήρωα τον Ντιόγκο Κόστα

Φωτιές: Ολονύχτια μάχη σε Κω, Χίο και Ηράκλειο

Copa America: Ο Παναμάς έκανε δεύτερη σερί νίκη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)