Κοινωνία

21 Μαΐου 2024 10:08 Τελευταία ενημέρωση : 21 Μαΐου 2024 14:39

Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο μέσα στην μονάδα του

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ο 45χρονος μετέβη μαζί με άλλα άτομα στην κτηνοτροφική μονάδα που ανήκει στον 54χρονο άνδρα.

Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο μέσα στην μονάδα του
-

Ένας 45χρονος έπεσε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας από τα πυρά ενός 54χρονου κτηνοτρόφου, στην περιοχή των Μουριών, στο Κιλκίς. Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ο 45χρονος μετέβη μαζί με άλλα άτομα στην κτηνοτροφική μονάδα που ανήκει στον 54χρονο άνδρα. Μαζί με άλλους δύο ο δράστης προσπάθησε να παραβιάσει την πόρτα της μονάδας στην οποία βρισκόταν ο ιδιοκτήτης και θύτης. Έπειτα, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα κατά των ατόμων, με συνέπεια να τραυματίσει τον 45χρονο.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο 45χρονος και τα υπόλοιπα άτομα επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Λίγο αργότερα εντοπίστηκαν από την ΕΛΑΣ και διαπιστώθηκε πως ο 45χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Ο 54χρονος όπως και άτομα που ήταν μαζί με το 45χρονο θύμα συνελήφθησαν.

Η Αστυνομία ερευνά τους λόγους για τους οποίους το θύμα μαζί με τα άτομα βρέθηκαν εκείνη την ώρα στην κτηνοτροφική μονάδα αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 54χρονο πυροβόλησε τον 45χρονο με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Ειδήσεις σήμερα:

Χίος: Γνώρισε ξαφνικά τον δότη μυελού των οστών που της “έδωσε ζωή” (βίντεο)

Ιράν - Ραϊσί: Η στιγμή που οι διασώστες βρίσκουν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου και κλαίνε (βίντεο)

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό του με το θύμα”


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)