Κοινωνία

21 Μαΐου 2024 08:10

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό του με το θύμα”

Ο 50χρονος δήλωσε στην ανακρίτρια, « ότι ήταν θολωμένος και σε πνευματική σύγχυση όταν έκανε το έγκλημα». Τι είπαν οι δικηγόροι του στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό του με το θύμα”
-

Οι δικηγόροι του 50χρονου που σκότωσε την πρώην γυναίκα του στο Μενίδι, μίλησαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και αναφέρθηκαν στο τραγικό περιστατικό.

Η κυρία Γιούλη Ρετζεπάϊ, τόνισε ότι ο πελάτης της είναι μετανιωμένος και πρόσθεσε ότι σε αντίθεση με την πάγια τακτική σε αυτές τις περιπτώσεις, επέλεξαν να μην καταθέσουν απολογητικό υπόμνημα, αλλά ο ίδιος ο κατηγορούμενος να πει στην ανακρίτρια, την δική του αλήθεια.

Η έτερη δικηγόρος του δράστη, Έλενα Πάχνη, ανέφερε ότι ο 50χρονος δεν θεωρεί και δεν έχει αποδεχθεί ότι είχε χωρίσει οριστικά με την πρώην σύζυγο του, καθώς στο παρελθόν είχαν γίνει αρκετές προσπάθειες επανασύνδεσης, έστω και αποτυχημένες.

Στη συνέχει ανέφερε ότι «δεν προκύπτουν κακοποιητικές συμπεριφορές από τον 50χρονο σε βάρος των παιδιών του»  και συμπλήρωσε, «μια μέρα πριν το τραγικό περιστατικό είχε έρθει στο γραφείο μας για να μιλήσουμε για τη δίκη που θα είχε σε δυο μέρες και δεν έδειχνε κανένα σημάδι ότι σκόπευε να κάνει μια τέτοια πράξη».

Επίσης η κυρία Ρετζεπάϊ, ανέφερε ότι «στην ανακρίτρια ότι ήταν θολωμένος και σε πνευματική σύγχυση όταν έκανε το έγκλημα και πως ότι έκανε έγινε ενστικτωδώς».

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Συννεφιά, σκόνη και ζέστη την Τρίτη

Φωτιά στην Ακαδημίας: Αδέρφια εντοπίστηκαν νεκρά

ΗΠΑ: Η εταιρία του Τραμπ κατέγραψε ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)