Γενικά

15 Μαΐου 2018 09:30

Κλείνουν όλες οι μπάρες και σε άλλους σταθμούς του μετρό

Σε ποιους σταθμούς κλείνουν σήμερα και οι μπάρες των ΑμεΑ. Τι πρέπει να προσέξετε για να μην εγκλωβιστείτε στο σταθμό.

Κλείνουν όλες οι μπάρες και σε άλλους σταθμούς του μετρό
-

Σε 13 σταθμούς του μετρό κλείνουν σήμερα όλες οι μπάρες, και αυτές των ΑμΕΑ, καθώς η μετάβαση στο ηλεκτρονικό εισιτήριο μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία.

Έτσι λοιπόν από τις 10 σήμερα οι σταθμοί της γραμμής 3 από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα θα έχουν κλειστές όλες τους τις μπάρες, όπως και οι σταθμοί από Σεπόλια έως Δάφνη της γραμμής 2. Το κλείσιμο όλων των πυλών εισόδου θα συνεχιστεί και αύριο, οπότε θα κλείσουν οι μπάρες στους σταθμούς του Μεγάρου Μουσικής, το Σταθμού Λαρίσης και του Νέου Κόσμου.

Την ίδια ώρα, οι πύλες στους σταθμούς Μοναστηράκι, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο οι μπάρες θα παραμείνουν ανοικτές, αφού στους δύο πρώτους δεν έχουν εκδοθεί πιστοποιητικά πυρασφάλειας, ενώ στο Πανεπιστήμιο λειτουργούν μόνο δύο αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων και είναι αδύνατον να κλείσουν όλες οι μπάρες, λόγω του μεγάλου όγκου επιβατών που εξυπηρετείται καθημερινά. Σύντομα αναμένεται να αρχίσει το κλείσιμο και στη γραμμή 1 του ηλεκτρικού στο τμήμα Πειραιάς – Κηφισιά.

Να σημειωθεί ότι όταν για να ανοίξουν οι πύλες κατά την έξοδο από τον εκάστοτε σταθμό, θα πρέπει να έχει ακυρωθεί το εισιτήριο και κατά την είσοδο του επιβάτη στο σταθμό επιβίβασής του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)