Γενικά

11 Μαρτίου 2018 08:00

Κλείνουν οι μπάρες σε 15 σταθμούς του Μετρό και του ΗΣΑΠ

Μέχρι τις 15 Μαρτίου αναμένεται να κλείσουν σταδιακά όλες οι μπάρες του μετρό και του ηλεκτρικού, ενώ σήμερα ακόμη 15 σταθμοί του μετρό κλείνουν τις μπάρες τους.

Κλείνουν οι μπάρες σε 15 σταθμούς του Μετρό και του ΗΣΑΠ
-

Σε ακόμα 15 σταθμούς του μετρό κλείνουν σήμερα οι μπάρες, στο πλαίσιο της σταδιακής εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Όπως έχει ήδη συμβεί στους σταθμούς των οποίων οι μπάρες έχουν πέσει, έτσι και στους 15 επιπλέον σταθμούς του μετρό που θα κλείσουν, μία τουλάχιστον μπάρα θα μείνει ανοικτή, ώστε να περνούν όσοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση.

Σήμερα κλείνουν οι εξής σταθμοί:

-Ταύρος και Μαρούσι (ΗΣΑΠ- Γραμμή 1)

-Ανθούπολη, Περιστέρι, Σεπόλια, Ηλιούπολη, Άλιμος, Αργυρούπολη, Ελληνικό (Γραμμή 2)

-Αγ. Μαρίνα, Κεραμεικός, Χολαργός, Νομισματοκοπείο, Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι (Γραμμή 3)

Υπενθυμίζεται ότι ο μπάρες στους σταθμούς Άγιος Αντώνιος και Άγιος Δημήτριος της γραμμής 2 και Αεροδρόμιο, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ελαιώνας και Αιγάλεω είναι κλειστές ήδη.

Στο σταθμό του Συντάγματος οι μπάρες έκλεισαν την περασμένη Κυριακή και σήμερα θα παραμείνουν κλειστές. Από Δευτέρα 12 Μαρτίου, όμως έως και την Τετάρτη 14 Μαρτίου οι μπάρες θα είναι ανοικτές 6:00 -10:00 και 15:00- 19:00, λόγω συμφόρησης που παρατηρήθηκε τις ώρες αιχμής.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)