Γενικά

27 Νοεμβρίου 2017 18:47

Κλειστές δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό την Τρίτη

Ταλαιπωρία αναμένει τους οδηγούς. Σε ποιο σημείο και για πόσες ώρες θα γίνει ο αποκλεισμός από την Αστυνομία.

Κλειστές δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό την Τρίτη
-

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Τρίτη 28 Νοεμβρίου στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αφιδνών, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης επαγωγικών βρόχων, όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός.

Ειδικότερα, από τις 07:00 έως τις 17:00 και από το 32,5ο έως το 33,6ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο σημείο, μόνο από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. 

Τέλος, η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα δεν θα επηρεαστεί, από τις προαναφερθείσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

"Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα", αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)