Γενικά

27 Ιουλίου 2017 14:13

Νεκρά ανασύρθηκαν δύο παιδιά από ρεματιά στην Κομοτηνή

Τραγωδία στην Κομοτηνή. Νεκρά είναι δύο αγόρια. Τους έψαχναν όλο το βράδυ οι γονείς τους. Τι βρήκε στο σημείο η πυροσβεστική.

Νεκρά ανασύρθηκαν δύο παιδιά από ρεματιά στην Κομοτηνή
-

Νεκρά ανασύρθηκαν δύο παιδιά από ρεματιά στην γέφυρα Αιγείρου προς Μελέτη, στην Κομοτηνή, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική.

Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο αγόρια, ηλικίας 15 και 19 ετών. Νωρίτερα, πάντως, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι τα θύματα ήταν ένας 13χρονος και ένας 15χρονος.

Δίπλα απο το σημείο που βρέθηκαν τα άψυχα κορμιά των δύο παιδιών, στην ρεματιά, εντοπίστηκε μία μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού. 

Το μοτοποδήλατο, με οδηγό τον 19χρονο, για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία εξετράπη της πορείας του, ενώ εκινείτο στην περιοχή του Αιγείρου Ροδόπης και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να πέσει σε αρδευτικό κανάλι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο παιδιά αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τους ξεκίνησαν μετά και την δήλωση εξαφάνισης των γονέων στην αστυνομία.

Οι έρευνες της αστυνομίας  οδήγησαν στον εντοπισμό τους σήμερα το πρωί στο συγκεκριμένο ρέμα. Στην επιχείρηση ανάσυρσής τους συμμετείχαν τόσο αστυνομικές δυνάμεις όσο και η Πυροσβεστική υπηρεσία.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η αρμόδια αστυνομική υπηρεσία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)