Γενικά

17 Ιουλίου 2017 11:31

Τραγωδία στην Αμφιλοχία: νεκρός από κεραυνό 45χρονος

Ο 45χρονος αγνοούνταν από την Κυριακή. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. Σαρώνει την χώρα το κύμα κακοκαιρίας.

Τραγωδία στην Αμφιλοχία: νεκρός από κεραυνό 45χρονος
-

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί 45χρονος που αγνοούνταν και αναζητούνταν από χθες το Βράδυ στην Τ.Κ. Μέγα Κάμπου του Δήμου Αμφιλοχίας.

Ο άτυχος 45χρονος Α.Κ. όπως όλα δείχνουν χτυπήθηκε από κεραυνό χθες αργά το απόγευμα την ώρα της σφοδρής καταιγίδας, σύμφωνα με το e-maistros.gr.

Το κύμα κακοκαιρίας, με την ονομασία «Μέδουσα» που πλήττει ολόκληρη την χώρα έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και ζημιές. Δρόμοι και υπόγεια πλημμύρισαν, κόπηκαν δένδρα, ενώ σημειώθηκαν και χαλαζοπτώσεις. 

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται και σήμερα με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

Ισχυρά αναμένονται τα φαινόμενα, κυρίως σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, της Χαλκιδικής, των νησιών του Βορείου Αιγαίου, της Θεσσαλίας, των Σποράδων καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Στερεάς. Οι ισχυρές καταιγίδες συνοδεύονται στις περιοχές αυτές από θυελλώδεις ανέμους, ενώ η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή σε όλη τη χώρα.

Επίσης, καταιγίδες προβλέπεται να σημειωθούν και στην Αττική. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων αναμένεται από το πρωί της Τρίτης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)